Живко Тодоров: Продължаваме да инвестираме в селата в проекти, полезни за всички

Тук съм, за да чуя от какво имате нужда, за да работим заедно и да го изпълним, а не да обещавам напразно. В някои от селата от общината направихме много, в други не сме, но тепърва ни предстои да инвестираме в тях.

Това каза Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ, при срещата си с жителите на селата Могила и Богомилово. Той, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Кремена Мандаджиева и Николай Николов, отговориха на въпросите за възможността да бъде подобрена жизнената среда в по-малките населени места в общината.

Представяне на кандидата за кмет на Могила„Иска ми се през следващите четири години в Могила да имаме кмет, който е в постоянен контакт с хората, който живее с проблемите им и търси тяхното решение. Това е целта ни“ - категоричен беше Тодоров, който представи по време на среща-разговор кандидата за кмет от ГЕРБ за село Могила Минчо Василев.

„Много важно е при избиране на кмет на населено място той да има конкретен план за работа, да знае какви са проблемите на хората. През тези четири години имаше кметове, на които бяха отпуснати пари за подобряване на инфраструктурата по селата, а се оказа, че те са облагородили кой пред своята къща, кой пред къщата на някой приятел. Трябва да се правят неща, които да са в полза на всички“ - подчерта Живко Тодоров.

И при двете срещи в Могила и в Борилово стана ясно, че основен проблем за хората, живеещи в селата, е инфраструктурата, ремонтирането на остарелия сграден фонд – читалища, кметства и други, както и недостатъчната бройка на контейнерите за смет и проблемите, които произтичат от липсата на канализация.

Живко Тодоров и Петър КоевЖивко Тодоров бе категоричен, че който обещае да изгради канализация в селата през следващия мандат ще подведе хората. „И сега в някои общини стоят едни „паметници на глупостта“, ВиК и канализационни проекти, които не са в полза на никой, без абонати и без дейност“ - обобщи той.

Според кандидата за кмет на Борилово от ГЕРБ Петър Койчев, в селото има спешна нужда от ремонт на улиците, от изграждане на читалище или пенсионерски клуб, от създаване на детска и спортна площадка, тъй като в селото живеят все повече млади хора.

 

Предизборна среща на Живко Тодоров

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24