Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Стара Загора се присъединиха към фен клуба на „Берое“

Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ в Стара Загора вече са част от Националния фен клуб на „Берое“. По този начин те подкрепят развитието на спорта в града и зелено-белите шампиони.

Местното управление през последните четири години работи усилено за даването на възможност колкото се може повече старозагорци да имат достъп до спортни съоръжения и мероприятия.

Доказахме, че направеното носи позитиви на града и само за месец и половина през тази година Стара Загора беше домакин на три европейски първенства, което я утвърди като Спортна столица на България.

През следващия мандат ще продължим да градим площадки за масов спорт. Ще вложим енергия и сили градът ни да се сдобие с нова многофункционална зала за 4 - 5 хил. души, за да привличаме още големи спортни и културни събития, казаха кандидати за общински съветници от ГЕРБ.

Членски карти на фен клуба

infoz autor www.infoz.bgПаметникът на комунизма на връх Бузлуджа се руши

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД