Пъстри събития в уикендите през юли 2023 г. в Стара Загора

Инициативата на Община Стара Загора и Туристическия информационен център за уикенд събития в града отново обещава да бъде пъстра и с настроение през първите почивни дни на юли 2023 г. На 7 юли (петък), програмата започва с концерт на G.R.A.S на сцената в клуб Drums, с начало 20:30 часа.

През съботния и неделния ден, старозагорци и гости на града ще могат да участват в безплатен градски тур от поредицата „Стара Загора – неразказани истории по правите улици“ от 10 часа. Срещата за началото на тура е пред Туристическия информационен център (срещу сградата на Регионалния исторически музей). Неделният ден кани и на общоградската инициатива „Хора за хората“, тя е от 19:30 часа в парк „Пети октомври“.

stara zagora 7 9 july2023

Вторият уикенд на юли започва с творческо вдъхновение и „Букет от френски популярни песни“, представен от Надя Тончева, на 14 юли в Художествена галерия Стара Загора. Събота, сцената на Културен център „Стара Загора“ ще покаже театралното представление „Стриптийзьори“ с участието на Любо Нейков и Ненчо Илиев, началото е от 19 часа. В същия ден от 21 часа, на Античния форум, спектакълът „Сън в лятна нощ“ ще представят от Драматичен театър „Гео Милев“.

На 15 и 16 юли, отново безплатен градски тур ще разкрива тайните на „Старите градски легенди“, тръгва се в 10 часа от Туристическия информационен център. За финал, неделната вечер е запазена за „Лятно кино под звездите“, от 21 часа, с любими български филми.

stara zagora 14 july2023

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема