Зоопаркът в Стара Загора организира забавна зооваканция

От 1 до 5 април 2024 г. Зоопарк Стара Загора организира пролетна зооваканция за ученици от 7 до 14 години. Петдневното обучение ще бъде от 9:00 до 14:00 часа, а материалите се осигуряват от зооградината. Децата ще се запознаят със света на животните и анатомията на видовете, ще имат възможност да засадят цветя и растения на територията на парка.

zoopark 01

Със съдействието на Прабългарска школа за оцеляване „Багатур“ ще научат интересни факти за историята и бита. Зооучениците ще се запознаят и с правилата на Зоопарка, със служителите му и ще влязат в ролята на ветеринарни лекари.

По време на обучението не се осигуряват храна и транспорт. Децата трябва да си носят храна и шише с вода, желателно е да бъдат спортно облечени. Поради ограничения на местата в залата на образователния център е необходимо предварително записване на тел. 0877 075 491, всеки делничен ден от 8:30 до 16:30 часа до 29 март включително. Необходимо е и попълване на декларация за съгласие от родител.

Цена за участие за дете е 24 лева на ден. За участие в заниманията в детска школа „Багатур“ се заплащат 20 лева еднократно.

новини Стара Загора  www.infoz.bg