Наградата "Добрият Самарянин" ще бъде връчена на специална церемония

Традиционната вечер на добротворството организира Сдружение “Самаряни". Петото издание на церемонията по връчване на годишните награди “Добрият Самарянин” ще се състои на 12 декември 2015 г. в концертната зала на Държавна опера - Стара Загора.

Празникът в събота започва от 19:00 часа.

"В духа на Коледно-новогодишните празници отново ще бъде ангелско. Ще си говорим за доброто, случващо се около нас и добротворците, които го извършват. Ще ви представим истински истории на добротворци, които заедно тази година открихме и нарекохме добри самаряни" - съобщиха от Сдружението.

Годишните награди са израз на високо признание към отделна личност или група от хора, които заслужават всеобщо обществено уважение в следствие на извършен от тях жест на добротворство към друг човек или хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда.

Номинациите през 2015 г. са осем. По време на церемонията по награждаването всяка от тях ще бъде предствана чрез видео, което е изработено от екипа на "Инфоз". 

Церемонията на 12 декември ще бъде с благотворителен характер и набраните по време на събитието средства ще подкрепят лечението на Иванко Тодоров, борещ се с тежко онкологично заболяване.

Входът е с покани, които се разпространяват безплатно. Можете да заявите вашата покана на тел.: 042/621083, 0878394224 или в офиса на Сдружение “Самаряни”, бул. “Патриарх Евтимий” № 57, вход откъм ул. “Братя Жекови”.

samariani 2015

infoz autor www.infoz.bgИнструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД