Наградата "Добрият Самарянин" ще бъде връчена на специална церемония

Традиционната вечер на добротворството организира Сдружение “Самаряни". Петото издание на церемонията по връчване на годишните награди “Добрият Самарянин” ще се състои на 12 декември 2015 г. в концертната зала на Държавна опера - Стара Загора.

Празникът в събота започва от 19:00 часа.

"В духа на Коледно-новогодишните празници отново ще бъде ангелско. Ще си говорим за доброто, случващо се около нас и добротворците, които го извършват. Ще ви представим истински истории на добротворци, които заедно тази година открихме и нарекохме добри самаряни" - съобщиха от Сдружението.

Годишните награди са израз на високо признание към отделна личност или група от хора, които заслужават всеобщо обществено уважение в следствие на извършен от тях жест на добротворство към друг човек или хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда.

Номинациите през 2015 г. са осем. По време на церемонията по награждаването всяка от тях ще бъде предствана чрез видео, което е изработено от екипа на "Инфоз". 

Церемонията на 12 декември ще бъде с благотворителен характер и набраните по време на събитието средства ще подкрепят лечението на Иванко Тодоров, борещ се с тежко онкологично заболяване.

Входът е с покани, които се разпространяват безплатно. Можете да заявите вашата покана на тел.: 042/621083, 0878394224 или в офиса на Сдружение “Самаряни”, бул. “Патриарх Евтимий” № 57, вход откъм ул. “Братя Жекови”.

samariani 2015

infoz autor www.infoz.bg

Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber