футболен отбор Верея - екипи

Александър Томаш: Целта ни е "Верея" да бъде приятната изненада на първенството

Знаем, че ще ни бъде много трудно, но ще работим и ще даваме всичко от себе си. Най-важното е "Верея" да бъде едно семейство, затова залагаме не само на футболните качества на играчите, но и на характерите им, заяви пред журналисти старши треньорът на ФК "Верея" Александър Томаш.

Николай Нейков (вляво) и Мартин МитовОтборът ще играе през сезон 2016/27 в Първа професионална лига.

Селекционерът каза още, че целта е "Верея" да се превърне в приятната изненада на първенството. В момента тимът разполага със 17 полеви играчи и трима вратари. Капитан на отбора е Елиаш да Силва, който до предишния сезон беше титуляр на "Берое". В състава на "Верея" е Владимир Зафиров, също доскорошен състезател на зелено-белите.

На пресконференцията на "Верея", която се състоя в Park Mall Стара Загора изпълнителният директор на клуба Николай Нейков и завеждащият отдел "Маркетинг" в магазин Sport Depot Мартин Митов подписаха 2-годишен договор за ползването на италианската марка Errea. Митов съобщи, че търговският обект ще изпълнява и функциите на фен магазин на "Верея". 20% от всеки продаден фен артикул ще бъдат предоставяни на клуба за развитие на детско-юношенския футбол.

Елиаш да Силва, Георги Ангелов и вратарите Пламен Колев и Кристофър Мафумби представиха екипите, с които ще играе отборът през новия сезон.
Официалният екип е изцяло син, а резервният - бели гащета и жълти фланелки.

Георги Ангелов Пламен Колев, вратар на футболен клуб Верия

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор