Ивайло Йорданов: „Берое" направи много добър мач

Направихме много добър мач. Футболистите се раздадоха, за което им благодарим от треньорския щаб. Надявам се и зрителите да са останали доволни. Това заяви пред журналисти Ивайло Йорданов, който изведе като старши треньор "Берое" в мача срещу финландския ХИК във втори предварителен кръг на Лига Европа.

Том в атакаСрещата в Стара Загора завърши 1:1. Гол за гостите отбеляза Алфредо Морелос, а за "Берое" - Веселин Пенев. Реваншът е на 21 юли в Хелзинки.

"Резултатът не е приятен, защото получихме гол, но това не значи, че няма да отидем във Финландия, за да търсим резултат, който да ни позволи да продължим по-напред“ – каза Йорданов, информираха от пресцентъра на клуба.

„Както винаги съм казвал не мога да отличавам един или друг играч. За мен е важно отборът да играе добре като цяло. Един или двама играчи не решават даден мач. Искаме да работим като едно цяло. Стремим се към това“ – допълни Ивайло Йорданов.

„В моята кариера и като футболист и като треньор не съм коментирал съдиите. Няма да го направя и сега. Има си делегат на УЕФА, който да прецени дали се е представил добре или не. Ние не трябва да очакваме помощ от съдиите. Ние трябва да играем нашата игра“ – категоричен е треньорът.

beroe hjk

infoz autor www.infoz.bg (Снимки и видео: www.beroe.bg)Теми: ,
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор