Баскетболистите на „Берое” с изненади за първия учебен ден

Баскетболистите на „Берое” ще се включат в тържественото откриване на учебната година в старозагорските училища. На 15 септември те ще бъдат във Второ основно училище „Петко Рачов Славейков“ и Пето основно училище „Митьо Станев“.

Баскетболистите на Берое откриват първия учебен денСъстезателите ще посетят още: Шесто основно училище „Свети Никола“, СУ „Максим Горки“, СУ „Васил Левски“ и СУ „Иван Вазов“ в Стара Загора.

От клуба са приготвили и специални изненади за децата и учителите в учебните заведения, с които да пожелаят на всички успешна година.

Участието на баскетболистите в тържествата е продължение на стартиралата през миналата учебна година програма за популяризиране на спорта и здравословния начин на живот сред децата и учениците. Тя се осъществява заедно с Превантивния център по зависимости към Община Стара Загора. Програмата ще продължи и през тази учебна година.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24