Как да украсим Стара Загора за Коледа?

Как да украсим Стара Загора за Коледа?

Коледната украса на Стара Загора тази година ще бъде избрана от жителите на града. За целта Общината организира конкурс "Да събудим коледния дух" и призовава всички да допринесат за празничното настроение със своя оригинална външна коледна украса.

Нека в очакване на Рождество улици, витрини, сгради, търговски обекти, балкони, дворове и междублокови пространства да заблестят с атрактивна и стилна коледна визия, апелират от Общината.

Най-запалените създатели на коледна украса могат да участват в конкурса „Да събудим коледния дух“, като качват своите снимки в страницата на едноименната група във Фейсбук. Фотосите ще могат да бъдат разгледани и оценявани от всички. Създателите на най-красивата и въздействаща украса, която получи най-голямо одобрение от посетителите на събитието във ФБ, до 26 декември 2016 г., ще получат награди. Желаещите да участват да изпращат снимките за конкурса и на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

new years

snowman

www.infoz.bg