Коледен жест към пострадалите диви животни в Спасителния център

Коледен жест към пострадалите диви животни в Спасителния център

Спасителният център за диви животни към "Зелени Балкани" в Стара Загора започна кампанията "Моята Коледа - моята малка "зелена" стъпка". Тя има за цел да провокира все повече хора да се включват в природозащитни инициативи.

Платнени торбиМалката "зелена" стъпка е коледният жест към пострадалите предимно от бракониери диви животни, които се лекуват в Спасителния център. Всеки желаещ може да дари 10 лева за тяхното възстановяване. В знак на благодарност, от Спасителния център ще ви подарят платнена торбичка, която да замени замърсяващите околната среда найлонови пликове. С това ще направите още една малка "зелена" стъпка.

"А в стила на познат литературен герой, „Колкото повече, толкова повече”, можете да дарите повече и да получите повече платнени торбички. Така имате възможност да зарадвате приятели и колеги с подарък в „еко стил”, помагайки им на свой ред да направят своите малки зелени стъпки. И ето, че вече уверено крачите по трудния, но вълнуващ път на природозащитника. А за доказателство ще ви послужи специалната грамота, напечатана върху рециклирана хартия" - съобщиха от Спасителния център за диви животни в Стара Загора.

Организаторите на кампанията прилагат договор за дарение, който след попълване да бъде изпратен на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За повече информация:
Христина Клисурова - връзки с обществеността, Спасителен център за диви животни
СНЦ "Зелени Балкани - Стара Загора"
Тел. 0886570053

www.infoz.bg (Снимки: СНЦ "Зелени Балкани")

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24