Коледният камион на Cocа-Cola пристига в Стара Загора на 23 декември

Емблематичните коледни камиони на Coca-Cola, превърнали се в символ на празника и неразделна част от обратното отброяване на дните до Коледа стартираха националната си обиколка из страната.

През целия месец декември специално изграден Coca-Cola кът за коледни чудеса ще стане неразделна част от празничното настроение с призова към феновете на марката да предадат доброто нататък.

Coca Cola Santa ClauseТази зима Дядо Коледа и Coca-Cola пренасят духа на празника в 15 български града, вдъхновявайки малки и големи на всяка спирка от турнето. Специален коледен Pop-Up магазин очаква посетителитеси с десетки предложения за уникални Coca-Cola артикули, подходящи за подарък на любими хора и носещи послание за доброта.

Всички приходи на магазина, събрани по време на обиколката ще бъдат дарени на програмата „Топъл обяд“ на Българския Червен кръст, в рамките на която Coca-Cola HBC България осигурява топъл обяд за 78 деца в неравностойно положение от община Драгоман, Софийска област вече втора учебна година.

Коледната магия завладя най-напред Видин, Плевен и Велико Търново, пристигайки с много музика и приятни изненади. Плюшени мечета, коледни камиончета, коледни чаши или уникални бутилки Coca-Cola с етикет панделка зарадваха своите притежатели в специално организираната томбола в Коледния кът за чудеса.

Жителите и гостите на градовете Русе, Търговище, Варна, Бургас, Хасково, София, Пловдив, Стара Загора, Перник, Благоевград и Враца ще имат възможност да изтеглят вдъхновяващ коледен късмет или да спечелят страхотни награди, създадени за Коледния кът на чудесата.

Coca-Cola Коледния кът за чудеса между 12:00 и 20:00 часа ще очаква своите приятели на 23 и 24 декември пред Община Стара Загора.

Christmas Truck

infoz autor www.infoz.bg