Среща за развитие на предприемаческата среда ще се проведе в Стара Загора

Министерство на икономиката и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организират среща за развитие на предприемаческата среда. Тя ще се проведе на 14 март от 16:00 до 19:00 часа в Стара Загора в зала „Zaralab“ на бул. „Княз Александър Батенберг“ № 28.

businessОсновната цел на срещата е осъществяване на директен контакт между институциите и предприемачите и създаване на конструктивен диалог помежду им.

Ще присъстват представители на публични институции, малки, средни и големи предприятия, стартъпи, организации, занимаващи се с научноизследователска и развойна дейност, образователни институции и регионални неправителствени организации.

Модератор на срещата ще бъде Антон Вълков, консултант, автор и водещ на обучителни формати, предприемач и мениджър на проекти в България, Европа и Латинска Америка.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор