Елен Колева и Владо Въргала представят в Стара Загора постановката Скъпо съкровище

Елен Колева и Владо Въргала представят в Стара Загора постановката „Скъпо съкровище“

Постановката „Скъпо съкровище“ от Франсис Вебер – продукция на Драматичен театър „Константин Величков” – Пазарджик ще бъде представена на 1 април от 19:00 часа в Държавна опера - Стара Загора.

В нея участват: Елен Колева, Владислав Карамфилов – Въргала, Георги Керменски, Тодор Кайков, Надежда Иванова, Йоанна Микова и Петър Райжеков.

Безработният Франсоа Пиньон (Владо Въргала) и руската му приятелка Олга (Елен Колева) се чувстват почти нещастни от това, че внезапно се оказват наследници на милиарди. Това не звучи много вероятно, но майсторът на комедията Франсис Вебер ще ви накара да повярвате.

Спектакълът е посветен на бащата на Елен Колева - Николай Колев.

Цените на билетите са: 10, 12, 14 и 16 лева и ще се продават на касата на Операта от 13 март. Предварителни резервации на места се приемат на: 0898 293 951 или във Facebook: Импресарска къща „Вер-ди Арт”.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор