Представят "Секс, наркотици и рокендрол" в Стара Загора

Известната пиеса на Ерик Богосян "Секс, наркотици и рокендрол" ще бъде представена пред старозагорска публика на 29 март от 19:30 часа в Синдикалния дом. Режисьор е Ивайло Христов, преводът е на Галина Томова-Станкева.

Асен БлатечкиВ спектакъла участват: Асен Блатечки, Христо Намлиев, Светослав Неделчев, Темелко Темелков и Виктория Керин.

"Секс,наркотици и рокендрол" е събитие в нашия театрален живот, защото това е най-играният спектакъл, най-скандалното шоу, което над повече от 20 години се присъства на театралните сцени с нестихващ интерес. Тази пиеса не само забавлява публиката. Тя тласка към философски размисъл, дава отговор на много въпроси и провокира, тя те кара да мислиш и дълго да не се отърсиш от силното ѝ въздействие. Достойнствата на тази интелигентна комедия са духовитият до гениалност текст, добрата режисура и перфектната игра.

За резервация на билети: 0887 240451,0887 111 244, 0893 995962. За учащи и колективни посещения (11 души) има намаления.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор