Христо Стоичков ще раздава автографи в Стара Загора

Именитият български футболист Христо Стоичков ще се срещне с фенове в Стара Загора часове преди мача „Дрийм тиймът на „Барселона” срещу отбора на Стоичков и приятели” на стадион „Берое“, съобщиха от „Книгомания“.

stoichkovХристо Стоичков ще раздава автографи на онези, които са си купили книгата му „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“ от 11:30 до 12 часа на 20 септември пред Регионалния исторически музей в града.

Някои от най-известните имена в световния футбол вече са оценили високо книгата на Стоичков. Според Лео Меси, в нея може да се намери най-важното за футбола, събрано на едно място, а според Жозе Моуриньо, когато прочетете съветите на Стоичков, вече сте много по-близо до победата. Андрес Иниеста добавя: „Най накрая любимата игра има своя Навигатор към победата!“.

Живко Тодоров и Христо Стоичков

Христо Стоичков, Живко Тодоров, Петко Петков и Хулио Салинас

Барса и тоборът на Христо Стоичков и приятели

Интервю на Венета Асенова с Хулио Салинас (Julio Salinas Fernández) преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

Интервю с Васил Драголов преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

www.infoz.bg