Ювентус джуниър камп ще се проведе в Стара Загора

Ювентус джуниър камп ще се проведе в Стара Загора

Стара Загора ще бъде домакин на Ювентус джуниър камп. Той е организиран от официалният фенклуб на Ювентус в България Детска футболна академия Комета. Лицензираният лагер на най-титулувания италиански клуб ще се проведе от 25 до 30 юни.

Това съобщи в профила си във Фейсбук Детска футболна академия Комета.

Първото българско издание на лагера беше през есента на 2016 г., когато се включиха почти 80 деца, а треньорите от школата на Ювентус, ангажирани с тренировките, обявиха родния камп за „най-добре организирания лагер извън Италия“. Амбициите на българския екип е да се справят още по-добре тази година, като най-много усилия ще бъдат насочени за превръщането на лагера в незабравима емоция за участващите младежи.

В кампа могат да се включат деца от цяла България на възраст между 7 и 17 години, а таксата за участие остава една от най-ниските в Европа и варира между 700 и 900 лева в зависимост от това, дали се включват нощувките. В рамките на сумата децата ще получат пълна екипировка на гранда от Торино, много други брандирани подаръци и пет дни, изпълнени с футбол, уроци по италиански и английски език, занимания с аниматори, методисти и игрови модули.

Регистрациите вече са отворени до изчерпването на капацитета на кампа, а желаещите да получат повече информация за възможности и условия могат да го направят във Фейсбук. Всички въпроси около участието и записването на деца могат да се изпращат и на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., на телефон 0898 340 503, 0888 477 740, или след предварителна уговорка в офиса на организаторите на бул. „Черни връх“ 75 в София.

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg (Снимка: Детска футболна академия Комета)