кампания за безопасност на пътя

Младежите от ГЕРБ – Стара Загора организираха кампания за безопасност на пътя

Младежите от старозагорската структура на ГЕРБ реализираха втория етап от инициативата си за безопасност на движението #БъдиКолегиален. Те раздадоха над 200 автомобилни ароматизатора с логото на кампанията, информационни дипляни и стикери.

В кампанията се включи и народният представител и председател на старозагорската структура Радостин Танев. Целта е да се припомнят правилата за придвижване по пътищата, както и да се засилят толерантността и колегиалността между различните участници в движението. "Не само шофьорите, но и пешеходците да бъдат внимателни и отговорни, това искаме да покажем, защото статистиките са все по-стряскащи, а това не са само цифри, а човешки животи" - заявиха от младежката структура на ГЕРБ.

Инициативата им продължава и с кампания за безопасно селфи. Идеята ни е всеки, който си направи снимка в автомобил, използвайки предпазен колан, с хендсфри - да сподели фотоса на страницата #БъдиКолегиален във фейсбук и да получи подарък, а и да бъде пример за своите приятели - допълниха те.

Младите старозагорци от ГЕРБ са категорични, че тематичните събития, посветени на безопасността на движението, ще продължат.

radostin tanev stz 02

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема