Берое обявява кастинг за Детско-юношеската школа

„Берое” обявява кастинг за Детско-юношеската школа

„Берое” ще проведе кастинг на 9 декември за играчи, родени през 2005 и 2006 г., а на 15 декември – за родени през 2007 и 2008 г. Той ще се състои на изкуствения терен над стадион „Берое“ под формата на тренировка.

Тя ще бъде водена от треньорите на съответните набори, като ще бъде наблюдаван и от скаутите на клуба, както и от ръководството на школата.

Към момента в Академията на „Берое“ тренират над 200 деца. Клубът разполага с три естествени тревни терена в перфектно състояние, както и един изкуствен терен с осветление. Треньорите в школата притежават необходимите опит и квалификация за работа с деца.
Отборите от Академията на „Берое“ получават покани за участие на всички силни турнири на национално ниво, както и за надпревари зад граница. Школата на „зелено-белите“ има представители и в трите елитни групи.

Записването за кастинга става по имайл – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., чрез съобщение в официалната страница на клуба във Facebook, или на телефон 0887 444 003 (Евгени Иванов, Администратор на ДЮШ), като ще трябва да напишете трите имена на детето, дата на раждане, позиция на която играе и за кой отбор се е състезавал за последно.

Играчите трябва да са в тренировъчно облекло с обувки, които са подходящи за изкуствена трева.

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Снимка: www.beroe.bg)