В Стара Загора заработи високотехнологична производствена линия за премикси и фуражи

В Стара Загора заработи високотехнологична производствена линия за премикси и фуражи

В Стара Загора беше официално открита нова високотехнологична производствена линия, която предлага витаминно-минерални премикси и допълващи фуражи за животни. Инвестицията, направена от „Криста“ ООД, е на стойност над 3 млн. лева.

„От името на кмета на Стара Загора Живко Тодоров ви поздравявам, че откривате своето предприятие в нашия град, залагайки на високотехнологичното производство. По този начин създавате наистина добри условия на труд за вашите служители и перспективи за разрастване на бизнеса си. Пожелавам ви успех“ - каза зам.-кметът на града Красимира Чахова. Тя пожела на ръководството и служителите на фирмата много нови пазари и партньори.

„Радвам се, че споделяте нашите удовлетворение и гордост от повода, който ни събира в Стара Загора. Новооткритата производствена линия се отличава с модерно и функционално оборудване и технология на смесване. Произведените в България добавки и премикси отговарят на най-високите стандарти. За нас това е начин да подкрепим животновъдството в страната ни и да докажем, че тук има конкурентоспособност на фуражния пазар“ - заяви Христо Папазов, управител и собственик на фирмата.

Поздрави към новите работодатели и инвеститори отправи и проф. Иван Въшин, ректор на Тракийския университет, който даде заявка за бъдещи разговори по темата с обмяната на научен опит и практически знания между фирмата и студенти от Аграрния и Ветеринарномедицинския факултет на учебното заведение.

crista 02

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Най-четеното от последните дни