Младежите от ГЕРБ направиха местността Богородична стъпка по-приветлива

В очакване на хиляди хора да посетят местността Богородична стъпка през почивните дни (25 и 26 юли 2015 г.) за едноименния национален фолклорен фестивал, членовете на младежката структура на ПП ГЕРБ в Стара Загора освежиха скамейките и масите край известния природен феномен.

Младежите от ГЕРБ - Стара ЗгораБоите, лаковете и четките, които бяха необходими за реновирането на парковата мебел, осигури кметът на курортното селище Старозагорски бани Станчо Станчев, в което се намира местността, съобщиха от пресцентъра на партията в Стара Загора. 

Макар и с нещо дребно, се надяваме да сме допринесли за атмосферата на това свято и обичано от всички ни място, коментираха младежите. Богородична стъпка е от значение за цялата ни община, като спомага изключително и за развитието на културния и религиозен туризъм, допълниха още младите хора от ГЕРБ Стара Загора.

Масите и скамейките, които не са в непосредствена близост до каменния феномен, но водят към него от курортното село, също бяха почистени и боядисани.

infoz autor www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber