Младежите от ГЕРБ направиха местността Богородична стъпка по-приветлива

В очакване на хиляди хора да посетят местността Богородична стъпка през почивните дни (25 и 26 юли 2015 г.) за едноименния национален фолклорен фестивал, членовете на младежката структура на ПП ГЕРБ в Стара Загора освежиха скамейките и масите край известния природен феномен.

Младежите от ГЕРБ - Стара ЗгораБоите, лаковете и четките, които бяха необходими за реновирането на парковата мебел, осигури кметът на курортното селище Старозагорски бани Станчо Станчев, в което се намира местността, съобщиха от пресцентъра на партията в Стара Загора. 

Макар и с нещо дребно, се надяваме да сме допринесли за атмосферата на това свято и обичано от всички ни място, коментираха младежите. Богородична стъпка е от значение за цялата ни община, като спомага изключително и за развитието на културния и религиозен туризъм, допълниха още младите хора от ГЕРБ Стара Загора.

Масите и скамейките, които не са в непосредствена близост до каменния феномен, но водят към него от курортното село, също бяха почистени и боядисани.

infoz autor www.infoz.bg