Втора Тунджанска механизирана бригада отбеляза своя празник

Втора Тунджанска механизирана бригада в Стара Загора отбеляза на 31 август 2015 г. своя празник. Със заповеди на военния министър Николай Ненчев и на началника на бригадата бригаден генерал Димитър Илиев бяха наградени военни, отличили се с особени заслуги към българската армия.

Празник на Втора Тунджанска механизирана бригадаСъс своя заповед областният управител на Стара Загора инж. Георги Ранов награди петима заслужили войници и офицери, отличили се с доблест и смелост в изпълнение на служебните си задължения при справяне с бедствия и аварии.

„Прекланям се пред вашата смелост, упоритост и себеотдаденост на великата кауза да служиш на родината си. Бъдете все така силни и обичайте отечеството си!” - пожела на командирите, на войниците и цивилните служещи инж. Ранов.

Официални гости на празника бяха още началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов, началникът на щаба на Сухопътните войски бригаден генерал Пламен Атанасов, председателят на Общинския съвет на Стара Загора Емил Христов, зам.-кметът Иванка Сотирова, бивши командири на бригадата и др.

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: Областна администрация Стара Загора)