32 футболни отбора ще се състезават за Купата на ГЕРБ в Стара Загора

Футболният турнир в Стара Загора ще събере запоредна година десетки отбори, които ще влязат в битка за Купата на партия ГЕРБ. 32 тима бяха изтеглени в жребий, който определи реда и съперниците по време на двата дни от шампионата за непрофесионалисти.

Спортният форум е организиран от Младежи ГЕРБ - Стара Загора.

Единственото условие към кандидат-шампионите бе да не са картотекирани през последния сезон като професионални играчи. Те ще играят по познатите правила на турнирите на малки вратички - един мач е 30 минути – две полувремена по 15 минути и 5-минутна почивка между тях.

Eва Паунова осигурява награди за публикатаСтартът на футболните срещи ще бъде на 26 септември 2015 г. от 9:00 часа. В 11:00 часа ще е бъде официалното откриване на турнира, в което ще се включи кандидатът за кмет на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров, както и кандидатите за общински съветници.

Двудневният традиционен спортен празник отново събира стотици фенове на футбола на помощното игрище с изкуствена настилка над стадион „Берое“. Наградите за най-добрите футболисти сред аматьорите ще бъдат раздадени на 27 септември, а за публиката има подготвени специални забавни игри с атрактивни изненади, специално от екипа на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на ГЕРБ - Стара Загора)