Комедията „Извънредно положение“ разсмива от сърце с истории от времето на карантината

Комедията „Извънредно положение“ разсмива от сърце с истории от времето на карантината

Комедийният стендъп спектакъл “Извънредно положение“ ще гостува в Стара Загора. Представлението ще бъде на 19 февруари 2022 г. в Културен център „Стара Загора“. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова завладяват публиката с оригинален авторски сценарий по истински истории от времето на карантината.

Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно преживяванията си, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

Трите актриси разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена. Със сигурност хората от публиката ще се разпознаят в тези истории и ще разберат, че не са били сами в тази сложна ситуация, казват от творческия екип на постановката.

Постановката обещава смях, добро настроение и различен поглед към ежедневието, в което бяхме, а и все още сме, поставени всички. Миналата година представлението беше играно в над 10 града в страна с изключителен успех, а тази година вече зарадва и публиката в Лондон. Билети тук: https://bit.ly/3Gd4vQw

Izvunredno Polojenie2

Izvunredno Polojenie3

Izvunredno Polojenie1

Izvunredno Polojenie4

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема