Тракийски университет е домакин на международна конференция

От 22 до 24 юни в Старозагорски бани ще се проведе Международна научна конференция „Мултидисциплинарен подход за осигуряване нормалното функциониране на здравните и обществени системи при пандемични вълни“. Организатори са Тракийски университет, Медицински колеж, Университет „Св. Паисий Хилендарски“ - Пловдив, Министерството на образованието и науката, Ковид лаборатория за социални изследвания, Асоциацията на младите учени.

tru copy

Пленарният доклад с провокативното заглавие „Ковид 19 и либералната демокрация - кое от тях си отива?“, предполагащо оживена дискусия, ще бъде изнесен от проф. д-р Даниел Вълчев, Декан на юридическия факултет на Софийския Университет, Министър на образованието и науката в периода 2005 - 2009 г.

Официалното откриване на конференцията ще се състои на 23 юни от 09:30 часа в хотел „Калиста“ с приветствие от ректора на Тракийски университет – Стара Загора доц. д-р Добри Ярков.

В конференцията с доклади и постери ще се представят освен организаторите, още Софийският университет „Св. Климент Охридски“, УНСС, Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий“, Медицинските университети в София, Пловдив, Варна и Плевен, както и Медицинският институт на МВР - София, Университет по хранителни технологии Пловдив, Югозападният университет „Неофит Рилски“ - Благоевград, Университет по телекомуникации и пощи - София, Институтите по физикохимия и микробиология при БАН, Университетът в Йоанина, Гърция.

Мобилната версия на браузъра не показва PDF файла. Можете да го свалите

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber

 

На подобна тема