Промяна в маршрута на автобусни линии в Стара Загора

Промяна в маршрута на автобусни линии в Стара Загора

С цел подобряване на качеството на транспортните услуги и за удобство на гражданите, Община Стара Загора прави промени в маршрута на няколко автобусни линии, съощиха от пресцентъра. От 3 октомври движението на линия № 204 се осъществява по маршрут:

Тракийски университет - бул. „България” – ул. „Загорка” – ул. „Алеко Константинов” - бул. „България”– бул. „Цар Симеон Велики” – ул. „Капитан Петко войвода” – кв. „Казански” – ул. „Одринска епопея” – бул. „Славянски” – ул. „Х.Д.Асенов” – ул. „Герасим Папазчев” – бул. „Руски” - бул. „Славянски” - бул. ”Св. Патриарх Евтимий”- ул. „Загоре” - обръщало кв. ”К. Ганчев”.

От 5 октомври движението по линии с № 8, 20, 21 и 44 (на територията на кв. „Самара 3“) се осъществява по маршрут: ул. „Хан Тервел” – ул. „Христина Морфова“ - обръщало кв. ”Самара – 3”.

Промяната на автобусна линия № 204 цели свързване на кв. „Кольо Ганчев“ и Тракийски университет с автогара и жп гара и осигуряване на връзка на живущите в студентското общежитие в кв. „Казански“ с Тракийски университет и студентските бази в кв. „АПК“. Новият маршрут е съгласуван с ръководството на Тракийски университет – Стара Загора.

Промяната в маршрута на движение на автобусни линии № 8, 20, 21 и 44 е с цел осигуряване на безопасност на движението след приключване на ремонтите в кв. „Самара – 3“.

www.infoz.bg

Теми:

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема