Дженифър Лоурънс jennifer lawrence, Dior

Дженифър Лорънс в страната на Dior

Първо идва модата, а след това и красотата. За Дженифър Лорънс това правило важи с пълна сила. След като от 2013 година насам тя е сред основните лица (и тела) на модната линия на Dior, сега чаровната актриса представя чрез невероятно нежна и красива фотосесия и грим линията на марката. 24-годишната Дженифър, която никога не се е откроявала на червения килим с ярък или натрапчив грим, а напротив, залага на минималистична и свежа визия, се вписва невероятно добре в новата кампания на Dior.

Защото тазгодишните тенденции повеляват тъкмо визия “грим без грим”, с участието на съвсем малко руж, спирала и червило.

През последните три години актрисата почти не е изневерявала на Dior, що се отнася до избор на облекла за червения килим. От модния гигант пък ѝ се отблагодариха подобаващо за лоялността, подписвайки с нея договор за 15 милиона долара. Всъщност, Дженифър носеше именно рокля от висшата колекция на марката, когато през 2013 година се спъна на стълбите, по пътя към своя засега първи Оскар.

Въпреки че изглежда ослепително на кадрите от фотосесията обаче, чаровната актриса неведнъж е споделяла, че няма как нито тя, нито който и да е човек, да изглежда толкова добре отблизо и си признава “без бой”, че понякога Photoshop върши чудеса.

infoz autor Гергана Няголова | www.infoz.bg

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...