Блейк Лайвли за славата, майчинството и вечната младост

Блейк Лайвли определено е сред най-обещаващите лица на съвременния Холивуд. След като стартира с по-скоро посредствена роля в тийнейджърски сериал, младата дама бързо успя да проправи път на таланта си до голямото кино, работейки в проекти на легендарни режисьори като Оливър Стоун. Междувременно блондинката се утвърди и като абсолютна модна икона, превръщайки се в лице на гиганти като Chanel, Gucci и L’oreal Paris.

Блейк Лайвли - Blake LivelyВ края на декември миналата година Блейк Лайвли записа нова страница в книгата на живота си, след като тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс станаха родители на малката Джеймс. По-малко от четири месеца след щастливото събитие, 27-годишната актриса вече е възвърнала формата си отпреди раждането и го доказва като позира за майския брой на списание Allure.

“Мисля, че открих кои са най-важните неща за мен,” споделя Блейк за майчинството и допълва шеговито, че кърменето се е превърнало в основната ѝ професия в момента, а общото време в денонощието, отделено ѝ за сън, е 2 часа и девет минути.

Актрисата споделя пред изданието и че за нея е особено важно да държи личния си живот възможно най-далеч от светлината на прожекторите. Самата тя за първи път разкри публично, че е бременна, чак в седмия месец и при това го направи от платформата на своя собствен сайт, а не провокирана от жълти хроники: “Беше важно за мен. Беше важно за нас. Беше ни трудно, тъй като искахме да запазим личното си пространство, но и не желаехме да се раждат догадки и клюки. Затова в крайна сметка го съобщихме по този начин - просто и елегантно, без излишен шум.”

Блейк Лайвли повдига завесата и около последния филм, в който участва, The Age of Adaline, чиято световна премиера е на 24 април. Филмът на режисьора Лий Толанд Крийгер, в който блондинката си партнира с Харисън Форд, разказва историята на по чудо останала на 29 години в продължение на осем десетилетия Аделайн Боуман, която води самотен живот, без никога да си позволява да допусне близо до себе си някого, който може да разкрие тайната ѝ:

“Хората са буквално обсебени от идеята да бъдат вечно млади и красиви. Но ето какво се случва с една жена, чиято младост е гарантирана - тя е в капан, защото е трагично да бъдеш млад завинаги.”

infoz autor Гергана Няголова, www.infoz.bg

Светът

САЩ отменят специалния търговски статут, с който се ползва Хонконг. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Китай грубо е нарушил договорните си задължения по отношение на автономията на региона. Лишаването на Хонконг от статута на привилигирован търговски партньор на САЩ ще се отрази на "целия спектър" от споразумения с Хонконг, включително за екстрадиране, контрол върху износа, технологиите с двойно предназначение и третирането на Хонконг като митническа територия, отделна от континентален Китай, каза американският лидер

* * *
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че САЩ прекратяват отношенията си със Световната здравна организация и пренасочват финансовите средства, с които са я подпомагали, към други световни и спешни нужди на общественото здраве. Тръмп обяви, че СЗО са виновни за прикриването от страна на Китай на вируса, тръгнал от град Ухан и това е позволило заразата да се разпространи по целия свят

* * *
Един човек е загинал в Детройт, след като неизвестно лице е открило огън от автомобил по протестиращи. Стрелбата е станала в петък около 23:30 часа. Убит е 19-годишен мъж. Стотици хора излязоха вчера на протест в Детройт срещу полицейския произвол, довел до смъртта на чернокож мъж в Минеаполис. Демонстранти атакуваха и централата на телевизията Си Ен Ен в Атланта

Най-четеното от последните дни