Хората могат да се обръщат към общините, за да започнат подготовка на документите за саниране

Общинските и районните администрации са водещи партньори при изпълнението на проекти по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фон – етап I“. Сдруженията на собствениците трябва да сключват партньорски споразумения с тях преди подаването на предложения за изпълнение на инвестиции.За улеснение на процеса на кандидатстване Министерството на регионалното развитие и благоустройството публикува списък на лица за контакт, които общинските администрации са определили.

energy label

Представителите на Сдруженията на собствениците могат да осъществят връзка с тях преди да започнат подготовката на документи за кандидатстване, както и по въпроси свързани с цялостния процес на кандидатстване.

Списък на служителите, определени от общинските администрации, с контактна информация, е публикуван на страницата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството в раздел „Проекти по НПВУ“, подраздел „Инвестиции по НПВУ“, секция „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд“, а също и тук.

 

 

За региона на Стара Загора е включена следната информация:

Стара Загора Делян Иванов 042 614 630
042 600 767
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Стара Загора арх. Николай Василев 042 614 836 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Стара Загора Мирослава Шопова 042 614 822 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Стара Загора Петър Величков 042 614 639 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Стара Загора Милен Димитров 042 614 601 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Казанлък Иванка Иванова 0431 98 206 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Казанлък Милена Савова 0431 98 261 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема