ЦИЕС отличен със „Златна звезда“ за принос в енергийната ефективност

Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) получи престижното отличие „Златна звезда“ за принос и професионализъм при работата си в сферата на енергийната ефективност и енергийното обследване на сгради и промишлени системи. Наградата беше връчена по време на първия бал на енергийните одитори, организиран от Камарата на енергийните одитори на 11 ноември 2023 г., в хотел София Балкан Палас.

ctec zlatna zvezda nagrada

Официалната церемония се проведе с партньорството на Министерството на енергетиката, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Агенцията за устойчиво енергийно развитие и Столична община.

Връчените награди бяха в шест различни категории, сред които „Златни карти“ и „Златни звезди“ на енергийни одитори – фирми и физически лица. Отличени са 23 фирми в сферата на енeргийното обследване, както и учени с научен и образователен принос в енергийната ефективност, експерти и общественици. В България са регистрирани 259 фирми за енергийно обследване и сертифициране на сгради и 51 фирми за обследване на промишлени системи.

„За нас отличието „Златна звезда“ е признание за висок стандарт за качество и професионализъм. ЦИЕС извървя дълъг път, от едно от първите лицензирани дружества в България за енергийно обследване на сгради и промишлени системи, до днешното отличие, което за нас е доказателство за успех и постигнато доверие. Вярваме, че тази престижна награда укрепва позицията ни на отговорна компания и засилва амбицията ни да продължим да предоставяме високоспециализирани качествени услуги в сферата на енергийната ефективност“, коментира управителят на Центъра за изпитване и европейска сертификация инж. Благовеста Шинева.

 

 ЦИЕС отличен със „Златна звезда“ за принос в енергийната ефективност

Управителят на Център за изпитване и европейска сертификация инж. Благовеста Шинева (вляво), инж. Георги Йорданов, ръководител на отдел „Енергийна ефективност“ и Мария Мутафчиева от отдел „Маркетинг и продажби“ по време на събитието

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg