Живко Тодоров с награда в конкурса „Кмет на годината”

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е победител в категория „Спорт и младежки политики” в конкурса „Кмет на годината”. Световноизвестният български спортист Йордан Йовчев връчи грамотите на кметовете отличници в категорията.

Йордан Николов получава наградатаТой обяви имената на победителите по време на церемонията „Кмет на годината“ в София. След оспорван онлайн вот хората гласуваха за създаването на модерни младежки политики, спортни съоръжения и грижа за здравето на подрастващите.

Наградата за голяма община се присъжда на кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

„Вярваме, че спортът възпитава едно здраво и силно поколение, което може да постигне много. Благодаря на организаторите и на всички, които харесват и обичат Стара Загора. Развиваме всички спортни клубове, забелязаха ни от Европа, точно в този момент в Европейския парламент получаваме награда за Европейски град на спорта“ - обяви Йордан Николов, зам.-кмет на Стара Загора, който прие наградата от името на Живко Тодоров.

www.infoz.bg

Теми:

Светът

Решението на Джо Байдън за създаване на стратегически Индийско-тихоокеанско съюз с Австралия и Великобритания, целящ да противодейства на Китай, разгневи лидери в Европейския съюз. Те се чувстват изоставени и приемат този ход като, връщане към политиката на Тръмп спрямо Европа

* * *
В Русия се провеждат парламентарни избори, като всички изборни секции са отворени от петък. Заради коронавирусната пандемия изборите в Руската федерация продължават до неделя. 110-милиона, имащи право на глас, избират депутати в Думата, долната камара на парламента, а също и представители в регионалните съвети

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

На подобна тема

Най-четеното от последните дни