Mate Kitchen подарява нов и пълен с храна хладилник за празниците

Mate Kitchen подарява нов и пълен с храна хладилник за празниците

„Спечели пълен хладилник за семейство в нужда!“. Това е мотото на инициативата, с която кулинарната платформа Mate Kitchen търси благодетели, за да зарадва едно българско семейство, изпаднало в затруднение, и да направи празниците му по-уютни. Mate Kitchen се обърна към Facebook потребителите с молба да споделят дали познават семейства в тежко социално положение, които наистина се нуждаят и ще се зарадват на такъв голям и неочакван подарък.

Вашите предложения може да давате на Фейсбук страницата на Mate Kitchen.

Благодетелят ще бъде избран на случаен принцип на 16 декември. От екипа на Mate Kitchen ще се свържат с него, за да разкаже и да ги заведе при семейството, което е посочил. Благодарение на него пълният с храна хладилник ще пристигне точно там, където ще бъде най-нужен, преди Коледа. Доставката ще бъде официално документирана, за да се избегнат всякакви опити за злоупотреби.

Проектът Mate Kitchen стартира официално на 2 октомври и се самоопределя като „кухня от приятели за приятели“. Една от целите, които хората зад него си поставят, е да помагат на онези, които нямат какво да сложат на масата си.

www.infoz.bg  www.infoz.bg