С атрактивно представяне Община Стара Загора ще вземе участие в Международното туристическо изложение „Ваканция и спа експо“

Община Стара Загора ще вземе участие в 38-ото издание на Международното туристическо изложение „Ваканция и спа експо“, което ще се проведе на 24 и 25 февруари 2022 г. в София. Общината ще представи своя туристически потенциал, като в рамките на двудневното изложение ще презентира туристически обекти, природни забележителности, туристически атракции, места за настаняване, както и събитията от културния и спортен календар за 2022 г.

В първия ден на изложението пред присъстващите на старозагорския щанд Квартет тромбони от Държавна опера – Стара Загора ще представят специална програма. Участие на щанда ще вземат Община Стара Загора, Регионален исторически музей – Стара Загора и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите – Стара Загора.

holspa

„Ваканция и спа експо“ е водещо събитие за туристическата индустрия в България, което всяка година приветства повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия – участници, посетители и гости.

Компаниите, които избират изложението като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване, транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии.

От отдел „Туризъм и младежки дейности“ призовават представителите на настанителната база и културните институции, които имат желание също да се включат като донесат свои рекламни материали на място в Туристически информационен център най-късно до 22 февруари.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg