Митрополит Киприан посети Мини Марица-изток ЕАД

Митрополит Киприан посети ”Мини Марица-изток” ЕАД

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД Андон Андонов, мениджърското ръководство на дружеството и представители на Съвета на директорите посрещнаха Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан и представители на Епархийската администрация.

По време на първото посещение на митрополит Киприян в „Мини Марица-изток“ ЕАД бяха обсъдени общи идеи и инициативи. Негово Високопреосвещенство изрази увереност, че бъдещата съвместна работа ще бъде в името на добрата и взаимна полезност. Изпълнителният директор Андон Андонов подчерта, че „Мини Марица-изток” ЕАД е най-голямото въгледобивно дружество в България, гръбнакът на българската енергетика и гарант за националната сигурност. Той изрази увереност, че комплекс „Марица изток” ще съществува още дълги години. Андон Андонов покани Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан на нова среща, на която да се запознае по-детайлно с дейността на дружеството.

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Снимка: пресцентър на "Мини Марица-изток" ЕАД)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24