"Мини Марица-изток" получи юбилейна грамота

„Мини Марица-изток” ЕАД получи юбилейна грамота на престижния международен форум, организиран от Научно-техническия съюз на енергетиците в България. Отличието е по повод 50-годишнината на съюза. Златна значка за личен принос и активна съюзна дейност в организацията беше връчена на Андон Андонов, изпълнителен директор на „Мини Марица-изток” ЕАД.

Признание за Мини Марица-изтокНа пленарните заседания, провеждани в Международния дом на учените „Ф. Ж. Кюри”, курорт „Св. Св. Константин и Елена”, от най-голямото дружество за открит въгледобив в страната присъстваха още зам.-изпълнителният директор Димитър Чолаков, управителите и главните енергетици на трите рудника, както и ръководителите на отдел ЕСР „Марица Изток” и „Електрооборудване” в управлението.

Проведена беше съдържателна дискусия за всички партньори в енергийния сектор – държавни власти, енергийни предприятия, учени, специалисти, енергетици и потребители. Предоставена бе възможност на организациите и фирмите да установят делови контакти с партньори от страната и чужбина.

Форумът се проведе под патронажа на Теменужка Петкова, министър на енергетиката.

Научно-техническият съюз на енергетиците в България е сдружение с нестопанска цел и като юридическо лице е правоприемник на Федерацията на научно-техническите съюзи (ФНТС).

infoz autor www.infoz.bg (по информация на "Мини Марица-изток" ЕАД)„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

Паметникът на комунизма на връх Бузлуджа се руши

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД