Националният флаг се развява на входовете на село Ветрен от 12-метрови пилони

На двата входа на мъглижкото село Ветрен се вее българският трибагреник по инициатива на местната младежка структура на ГЕРБ. Представителите на МГЕРБ в селото с всеки изминал ден доказват, че са достойни граждани на България.

"Те милеят за родното си място и с всяка една своя инициатива правят Ветрен все по-добро място за живеене. Точно това е и причината да получават не само моята подкрепа, но и тази на съгражданите си“ - каза кметът на селото Николай Карагьозов. „Нека имаме много хубави поводи да издигаме националния флаг и да се гордеем с родината си“ - допълни той.

Признателност за помощта при реализацията на кампаниите на ГЕРБ във Ветрен изказа към кмета, както и към ръководството на читалището Десислава Дойнова – председател на местната младежка партийна структура. „Важно е да сме единни, да гледаме в една посока, за да продължи развитието на страната ни“ - категорична е тя.

С хляб и сол, по стар български обичай жителите на селото посрещнаха гостите си на официалното издигане на знамената.

На събитието присъстваха и членове на ръководството на МГЕРБ – Стара Загора – Радостин Танев, областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора, Катерина Иванова, организационен секретар и Красимира Кънева, член на Управителния съвет.

Поредната родолюбива идея на МГЕРБ – Ветрен е продължение на инициативата, която те реализираха по повод 22 септември - Деня на независимостта. Тогава младежите поставиха с подкрепата на кмета на селото 12-метров пилон с българския трикольор на най-високата точка в района, за да се вижда от далеч и да напомня колко е важно да сме свободни, горди и единни, да работим заедно и да предаваме напред историята си, споделят младите хора от Ветрен.

Националният флаг в село Ветрен

www.infoz.bg (Информацията е предоставена от политическа партия ГЕРБ)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24