Ще се предложи ново разпределение на минералната вода в Павел баня

Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов се срещна с персонала на Специализираната болница за рехабилитация – Национален комплекс ЕАД в Павел баня. Заради неправилното разпределение на минералната вода в района, болницата в момента работи само два дни в седмицата.

Това е недопустимо, категоричен е Емил Христов. Благодарение на взетите бързи мерки от настоящото ръководство на комплекса, е сформирана междуведомствена работна група от Министерството на околната среда и водите и Министерството на здравеопазването. До 15 март 2018 г. тя трябва да излезе с предложения за ново разпределение на водния ресурс в Павел баня, за да се осигури нормалната работа на лечебното заведение, както и качественото лечение на пациентите.

В Павел баня зам.-председателят на парламента проведе срещи с кметове на села, издигнати и избрани от партия ГЕРБ, както и със зам.-кметове на общината. Той се ангажира да съдейства за проект в с. Асен за изграждане на Дневен център за възрастни хора.

Емил Христов проведе съвместна приемна за граждани в Казанлък с кмета Галина Стоянова, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ - Стара Загора.

hristov stoianova

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема