Депутатът Радостин Танев предлага стаж на млади хора в Народното събрание

Народният представител от ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев дава възможност за 3-месечен стаж в Народното събрание на трима млади жители от област Стара Загора. Документи се приемат до 24 май 2018 г., а одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Radostin TanevОсновните отговорности на стажантите в екипа на депутата ще бъдат свързани с участие в законодателна дейност, присъствие на заседания на комисиите, в които той участва, както и подготовка и организиране на различни събития. По време на този период, те ще бъдат официално вписани в регистъра на сътрудниците на народните представители, няма да получат заплащане, но ще имат възможност да добавят ангажимента като професионален опит в автобиографията си.

„Ангажирането ще бъде съобразено с работното или учебното време на стажантите. Разходите за пътуването и за престоя в столицата ще бъдат осигурени“ - уточни старозагорският депутат. „Това е възможност за лична реализация, както и натрупване на ценни контакти и знания. Необходимо е да бъдат отговорни, защото дейността на сътрудника е не само много интересна, но и динамична“ - допълни Танев.

Кандидатите трябва да са на възраст от 18 до 30 години, да се интересуват от политическия и обществения живот в страната. Необходимо е да изпратят CV – европейски формат, както и мотивационно писмо, с максимален обем до 1 стандартна печатна страница, на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

www.infoz.bg  www.infoz.bg