Общината организира голям празник за децата на Стара Загора

Общината организира голям празник за децата на Стара Загора

Община Стара Загора организира богата програма с много изненади за Международния ден на детето – 1 юни. Празникът „Безброй и едно желания“ с много музика, игри, забавления и арт ателиета започва в 10 часа в парк „Пети октомври”.

cartoon 2127542 960 720Държавна опера – Стара Загора предлага на своите малми почитатели операта за бебоци „До ре ми в пелени“ на режисьора Росица Костова. Тя ще бъде представена от 9:30 и от 11:30 часа в оперния театър. А от 10:30 и от 12:30 часа – музикалната приказка за най-малките „Музичко“.

Във фоайето на Държавна опера – Стара Загора в 18:15 часа ще бъдат открити демонстрационни щандове на клуб „Млад експериментатор“, „Забавна астрономия“ и „БиоLoveя“, а от 19:00 часа в залата на Оперта започва празничен концерт на децата и младежите от школите и клубовете на Център за подкрепа за личностно развитие.

Библиотека „Родина” организира за своите малки читатели богата програма. В детския отдел на 1 юни от 10:30 са ще се проведат:

  • „Да дарим децата с обич!” - мултимедийна презентация
  • „Любими автори. Леда Милева „Цветни приказки“ - литературно четене
  • „Приказни герои“ - викторина, подреждане на пъзели, решаване на кръстословица
  • „Мама, тати и аз“ - конкурс по рисуване
  • „Ние рисуваме света“ - час на съвместно творчество.

Зоопаркът в Стара Загора днес е с безплатен вход по повод на Международния ден на детето – 1 юни.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор