Регионална политическа академия на ГЕРБ ще се проведе край Стара Загора

Регионална политическа академия на ГЕРБ ще се проведе край Стара Загора

Регионална политическа академия на ГЕРБ ще се проведе на 12 май в конферентната зала на хотел „Калиста“ в Старозагорските бани, съобщиха от пресцентъра на партията в Стара Загора.

Лектори ще бъдат зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, евродепутатът Ева Майдел, зам.-министрите на регионалното развитие и благоустройството Малина Крумова и на земеделието, храните и горите Лозана Василева.

Участие в академията ще вземат всички кметове, зам.-кметове и общински съветници от ГЕРБ в Старозагорска област, общинските и присъдружни ръководства на партията от региона.

Сред разискваните теми ще са: регионалното развитие на общините и възможността за реализиране на съвместни проекти с МРРБ; програмата за развитие на селските райони и политиката в областта на земеделието след 2020 г.; подготовката за европейските и местните избори през 2019 г.; предизвикателствата пред България при присъединяването ѝ към еврозоната.

Очаква се зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов да се включи през деня и в спортния празник, който организира младежката структура на ГЕРБ, в района на езерото на Старозагорските бани.

www.infoz.bg  www.infoz.bgТеми:

На подобна тема