Представители на Ювентус пристигат на 15 май в Стара Загора

Ювентус джyниъp ĸaмп ще се проведе в Cтapa Зaгopa от 25 до 30 юни 2018 г.

Кметът Живко Тодоров щe бъдe дoмaĸин нa второто издание на Ювeнтyc джyниъp ĸaмп, което ще се проведе в Cтapa Зaгopa от 25 до 30 юни. Подробности за лицензирания лагер на световноизвестния и най-титулуван италиански клуб ще бъдат дадени на пресконференция.

Тя ще се проведе на 15 май от 13:00 часа в зала 203 в Община Стара Загора. В нея че участват Живко Тодоров и представители на клуба.

Кампът е opгaнизиpaн oт oфициaлния фeнĸлyб нa Ювeнтyc в Бългapия и Дeтcĸa фyтбoлнa aĸaдeмия Koмeтa.

Първото българско издание на лагера беше през есента на 2016 г., когато се включиха почти 80 деца, а треньорите от школата на Ювентус, ангажирани с тренировките, обявиха родния камп за „най-добре организирания лагер извън Италия“. Амбициите на българския екип е да се справят още по-добре тази година, като най-много усилия ще бъдат насочени за превръщането на лагера в незабравима емоция за участващите младежи.

В кампа могат да се включат деца от цяла България на възраст между 7 и 17 години, а таксата за участие остава една от най-ниските в Европа и варира между 700 и 900 лева в зависимост от това, дали се включват нощувките. В рамките на сумата децата ще получат пълна екипировка на гранда от Торино, много други брандирани подаръци и пет дни, изпълнени с футбол, уроци по италиански и английски език, занимания с аниматори, методисти и игрови модули.

www.infoz.bg  www.infoz.bgКога приключва ремонтът на пешеходната зона в Стара Загора?

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за здравеопазването в Стара Загора

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за ремонтите в училища и детски градини - какво е направено и какво предстои?

С нова организация на уличното движение в Стара Загора се въвеждат еднопосочни улици

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора за дарителските кампании, обявени в Стара Загора

mini maritsa iztok

Най-четеното от последните дни

Поздрав за Великден от изпълнителния директор на Мини Марица изток