Нети на старозагорска сцена в ролята на хубавата Елена

Нети на старозагорска сцена в ролята на хубавата Елена

Държавна опера – Стара Загора отново ще постави „Хубавата Елена” – опера-буфа от Жак Офенбах. Представлението е на 22 януари от 19:00 часа. В главната роля е Антоанета Добрева - Нети, която зрителите възторжено аплодираха на премиерата. Режисьор на постановката е Славчо Николов, диригент е Димитър Косев.

Сценографията е на Иван Токаджиев, адаптацията на костюмите е на Ана-Мария Токаджиева, консултант пластика е Ромина. Настоящата премиера е по музикалната адаптация на Ерих Волфганг Кориголд, сценична преработка - Макс Райнхард и превод - Х. Левенсон.

В главните роли зрителите ще имат удоволствието да видят Парис - Николай Моцов, Милко Михайлов – в ролята на Менелай, солистът на Музикалния театър - София Христо Сарафов гостува в ролята на Калхас и др. В ролите на Аякс 1 и Аякс 2 са актьорите от Държавен куклен театър - Стара Загора Цвети Пеняшки и Янчо Иванов.

neti hubavata elena 1

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Снимки: Държавна опера - Стара Загора)Кога приключва ремонтът на пешеходната зона в Стара Загора?

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за здравеопазването в Стара Загора

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за ремонтите в училища и детски градини - какво е направено и какво предстои?

С нова организация на уличното движение в Стара Загора се въвеждат еднопосочни улици

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора за дарителските кампании, обявени в Стара Загора

mini maritsa iztok

Най-четеното от последните дни

На подобна тема

Поздрав за Великден от изпълнителния директор на Мини Марица изток