Старозагорският омбудсман обяви благотворителна инициатива “Чудната елха” за деца с увреждания

За поредна година в приемната на омбудсмана на Стара Загора Надежда Чакърова, се организира благотворителната инициатива “Чудната елха” като символ на съпричастността, грижата и голямото сърце на старозагорци. Всеки желаещ може да се присъедини с материали за рисуване и комплекти за моделиране за арттерапия на децата с увреждания в центровете за работа в общината.

koleda

“С наближаването на Рождество Христово, нека зарадваме децата от центровете, да помогнем за адаптирането и развитието им. Миналата година доказахме, че сме общност, когато предадох набраните над двеста подаръка за децата, лишени от родителски грижи. Сега слагам началото с пъстри комплекти и вярвам, че ще създадем още една вълшебна Коледа!“ - споделя Надежда Чакърова.

В навечерието на празника подаръците ще бъдат описани с младите омбудсмани и предадени лично на децата в центровете за работа с деца с увреждания в община Стара Загора.

Можете да станете част от “Чудната елха” всеки работен ден до 17 декември от 9 до 17 часа с дарението си за децата в приемната на адрес бул. ”Митрополит Методий Кусев” 34 А, ет. 1, тел: 0885 901264.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24