Завладяващи фотоси на Стара Загора събра фотоконкурса „Улови момента“

Завладяващи фотоси на Стара Загора събра фотоконкурса „Улови момента“

Над 20 участници се включиха в онлайн предизвикателството „Улови момента“, организирано от Туристически информационен център към Община Стара Загора в партньорство със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора.

„Получихме пъстра палитра от снимки, представящи красиви кътчета на града. Радваме се, че нашият конкурс накара много хора да се вгледат в красотата на заобикалящата ни природа. Имаме фотоси от парк „Митрополит Методий Кусев“, от парк „Артилерийски“, от езерото „Загорка“, както и от Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Прекрасни моменти на изгреви и залези са уловили част от нашите участници“, споделят организаторите.

Предложения за участие в конкурса, запечатали незабравими моменти от Града на липите, правите улици и поетите, могат да бъдат направени до 31 август 2020 г. Снимките трябва да бъдат изпратени като лично съобщение на фейсбук страницата на Туристически информационен център – Стара Загора придружени с име на автора.

Участниците в кампанията могат да спечелят един от девет ваучера на стойност 30 лева от ресторант и пицария „Царя 65“, ресторант „Чевермето“, ресторант „Орфеида“ Парк-хотел „Стара Загора“, ресторант „Уникато“, ресторант „Заара“, ресторант „Зеленият хълм“, ресторант The Fat Chef, кафене Hello caffe и клуб Il Mondo.

Тегленето на печелившите ще бъде на случаен лотариен принцип и ще се излъчва онлайн на 1 септември. Победителите ще получат наградите си на специален коктейл, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24