Монтират коледната украса в Стара Загора

Монтират коледната украса в Стара Загора

Започна подготовката за тазгодишните коледно-новогодишни празници в Община Стара Загора. В началото на ноември стартира монтирането на светещата украса по стълбовете на уличното осветление. До момента са поставени около половината от съоръженията, които ще допринасят за празничното настроение на старозагорци. Елхата в градинката до катедралния храм „Св. Николай“ е със светеща украса.

Вече са разположени украшенията в парковете „Митрополит Методий Кусев“, „Артилерийски“, „Зеления клин“ и „Александър Стамболийски“ (Алана).

Предстои по сградата на Общината да бъдат поставени гирлянди и звезди, които ще допълват цялостната феерия от светлини. Скоро ще започне монтирането и на къщичките от Коледния базар, които ще бъдат разположени в Парк „Пети октомври“ и до Музея на религиите. Те ще предлагат на старозагорци ръчно изработени коледни украси и подаръци. Стара Загора има една от най-атрактивните коледни украси, която допринася за празничното настроение на малки и големи, съобщиха от пресцентъра на Общината.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber