Безплатни обучения по програмиране за млади специалисти в Стара Загора

През октомври 2021 г. започва Strypes Lab 2021 – академия, която осигурява безплатно обучение по два от най-популярните програмни езици – Python и C. Курсовете са насочени към всички млади специалисти, студенти в технологични специалности, както и към вече работещи професионалисти, които искат да се преквалифицират, за да стартират успешна кариера в сферата на информационните технологии.

Организаторът фирма Strypes, в партньорство с Община Стара Загора, поставя специален фокус върху Стара Загора и региона. Компанията отправя покана към всички специалисти да разгледат тази възможност и да подадат своята кандидатура през сайта Strypes Lab 2021. Срокът е до 1.10.2021 г., а обученията ще продължат три месеца.

who we are

Strypes Lab 2021 ще се провежда изцяло онлайн и ще бъде водено от двама изключително опитни преподаватели. След тримесечния курс, най-добре представилите се участници ще могат да се присъединят към екипа на Strypes и да стартират работа по проекти за някои от водещите високотехнологични компании в Западна Европа. Обученията са напълно безплатни за участниците.

Повече за Strypes Lab 2021, програма на обученията, срокове и условия, можете да научите от Росица Райкова, началник-отдел „Инвестиции“ в Община Стара Загора, тел. 042 614 810 или от сайта на академията.

Фирма Strypes е една от големите айти компании в България. Създадена от нидерландски предприемач през 2008 г., днес фирмата наброява повече от 400 човека в офисите си в София, Пловдив, Бургас и Айндховен, Нидерландия. Проектите, по които работят специалистите в компанията са разнообразни, като клиентите са основно във високотехнологичната индустрия, производство, агросектора. Използват се различни технологии, като служителите имат възможност за допълнителни обучения и квалификации и менторска подкрепа при стартиране на кариера в компанията.

www.infoz.bg  www.infoz.bg