Кметът Живко Тодоров поздравява жителите на Община Стара Загора за коледните и новогодишните празници

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров отправи поздрав към жителите и гостите на общината по повод предстоящите празници. „С вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, изпращаме една година, в която всеки от нас е имал и трудни, и щастливи мигове“ – казва Живко Тодоров. Вижте и неговите послания и пожелания:


Уважаеми жители и гости на Община Стара Загора,
Скъпи съграждани,

С вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, изпращаме една година, в която всеки от нас е имал и трудни, и щастливи мигове.

Нека с настъпващите Коледно-новогодишни празници запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни и да не забравяме, че доверието ражда доверие и стореното добро се връща двукратно при нас.

Коледа носи усещането за нещо свидно, за семеен уют и тържественост, за топлота и обич. Време, когато отваряме сърцата си за добротата, почитаме традициите и ставаме смирени, а щастието влиза във всеки дом.

Нека Новата година влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, с повече оптимизъм, благоденствие, мир и любов! Нека съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, нека се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест към нуждаещите се!

Желая Ви крепко здраве, прекрасни семейни празници, успешно изпълнение на плануваното за 2022 година, мир и благодат.

Весела Коледа и щастлива Нова година!


Ръководството на Община Стара Загора също пожелава споделени и светли празници!

Novogodishna kartichka obshtina stara zagora 2022

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber