Светът е "Берое" на 23 юли и в Дания

Светът е "Берое" на 23 юли и в Дания

Срещата реванш от втори квалификационен кръг на Лига Европа между "Брьондби" и "Берое" ще се състои на 23 юли от 20:00 часа българско време на „Брьондби стейдиъм“. Тя ще бъде предавана онлайн в www.beroe.bg, както и директно по „Диема Спорт“.

Фенове заминават в ДанияСтарозагорският тим, който стана сребърен медалист на България по футбол, ще бъде подкрепен от много фенове, отпътували за Дания от различни точки на света, за да подкрепят любимия си зелено-бял отбор. Сериозно присъствие в сектор H на гостите ще има от Стара Загора и София.

Старши треньорът на "Берое" Петър Хубчев заяви пред медиите, непосредствено преди полета за Копенхаген, че няма да прави сериозни промени в състава за мача.

Капитанът на "Берое" Иво Иванов каза, че очаква доста тежък двубой, но отборът има състав, който може да отстрани „Брьондби“.

Петър ХубчевДен преди мача-реванш с "Брьондби" старши треньорът на "Берое" Петър Хубчев говори пред клубния сайт. Вижте какво сподели той:

- Г-н Хубчев, 24 часа преди срещата с "Брьондби", какво е настроението в отбора?
- Мисля, че има настроение. Трябва да опитаме да се противопоставим по най-добрия начин и да изпитаме удоволствие от това, че имаме възможност да играем такъв мач.
- Доволен ли сте от двете тренировки, тук на датска земя?
- Да, едва ли може да имаш забележки към тези условия.
- Ще успеете ли да предадете това настроение и на терена?
- Надяваме се. Надявам се момчетата да разберат, че сами са заслужили да играят тези мачове и трябва да положат максимум усилия да излязат с чест.
- Очаквате ли някакви изненади и подготвили ли сте вие самият подобни?
- Като имам предвид резултатът от първия двубой не мисля, че ще има каквито и да било в играта на "Брьондби". Ние трябва да се опитаме да  бъдем по-агресивни в защита и да използваме всяка една възможност, ако ни се отдаде да атакуваме по най-добрия начин.
- Очаквате ли да повлияят по някакъв начин пълните трибуни. Очакват се около 20 хиляди...
- Ако питате за мен - по никакъв начин няма да ми повлияят. Но атмосферата е такава, че би трябвало да изпиташ удоволствие от това, че толкова хора, при такива условия ще дойдат да гледат.

infoz autor www.infoz.bg (Снимка: www.beroe.bg)

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24