12 август – Международния ден на младежта в Стара Загора

С младежко изложение, демонстрации и музикален концерт на младата и талантлива Весела Бонева старозагорци ще отбележат 12 август – Международния ден на младежта. Програмата ще започне в четвъртък от 18:00 часа пред сградата на Община Стара Загора. Предвиждат се скейт демонстрации и уроци, фотоизложба и представяне на дейността на местни организации. Целта на събитието е да запознае младите старозагорци с възможностите за участие в различни формати и дейности.

12avg

Те се предлагат от Международен младежки център, Регионална библиотека „Захарий Княжески“, Център за подкрепа на личностно развитие – Стара Загора, Център за кариерно ориентиране, Фондация „Дон Боско“, Туристическо дружество „Сърнена гора“, Местна комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, Багатур, Библиотека „Родина“, Спасителен център за диви животни „Зелени Балкани“, Държавна опера – Стара Загора и Регионален исторически музей – Стара Загора.

В 20:00 часа на сцената пред местната администрация ще започне концерт на една от най-талантливите български звезди – Веси Бонева, която заедно със Светлин Къслев – пиано, китара и саксофон и балетна трупа ще зарадват любителите на музикалното изкуство. Веси Бонева има в дискографията си песни като Touch, Ring The Bells, Believe и If You Want to Touch Me. Тя е носителка на награда за „Най-добър български видеоклип“ на МAD TV Гърция, а сред местата, където е имала концерти, е и легендарният австрийски клуб U4, известен с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta.

Организатори на събитието са Община Стара Загора и Международния младежки център.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg