Д-р Теньо Тенев: Работим с високи темпове за облагородяване на Раднево и селата

Работим активно в Община Раднево и резултатите са видими за всички. Това каза областният координатор на ГЕРБ - Стара Загора Пламен Йорданов пред актива на партията в града.

Той и народният представител Емил Христов присъстваха на събрание на общинската структура на ГЕРБ в Раднево, за да обсъдят актуални въпроси за региона и страната, съобщиха от пресцентъра на партията в Стара Загора.

Събрание на ГЕРБ - РадневоКметът на общината д-р Теньо Тенев направи кратък отчет на свършеното от администрацията от началото на мандата, като акцентира на мащабната инвестиционна програма, извършвана със средства от бюджета на общината. „Раднево се променя и придобива нов облик, с който жителите му ще се гордеят“ - подчерта пред съпартийците си д-р Тенев. Той посочи, че се работи с високи темпове по облагородяването на града и селата. Строят се детски и спортни площадки, реновират се стари съоръжения. „Алеята“, която е сред емблематичните за радневци места за отдих, в момента се ремонтира основно. Кметът на Раднево благодари за добрата комуникация и за съвместната работа с областното ръководство на ГЕРБ и с народните представители от партията. „Имаме подкрепа и от страна на държавата, в лицето на правителството“ - подчерта Теньо Тенев.

„Преди броени дни бе направена първата копка, даваща началото на дългоочаквания ремонт на пътя Раднево – Стара Загора, който бе сред основните обещания на ГЕРБ за региона“, отбеляза областният координатор Пламен Йорданов. Според него, за да се стигне до тук е изминат дълъг процес, в който са били ангажирани кметът на Раднево, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, депутатите от ГЕРБ в 43-то и 44-то Народно събрание.

Освен това структурата на ГЕРБ в Раднево е стабилна, екипът в общината е силен и резултатите са на лице. „Друг мащабен проект - за водния цикъл, въпреки всички трудности, е един от малкото в страната приет без забележки и корекции от управляващия орган“ - посочи Пламен Йорданов. Той добави, че комуникацията на общината с МРРБ е много добра и към момента се работи активно за реализацията на други проекти в района. По време на събранието стана ясно, че Община Раднево е единствената, която има три класирани проекта по Програмата за развитие на селските райони, като очакванията са те да бъдат подписани до края на годината.

Народният представител Емил Христов посочи конкретно върху какво работят местните депутати от партията и запозна присъстващите с работата на комисиитe в Народното събрание. Интерес предизвика доклада на станалата известна като комисията за „Грипените“, която се председателстваше именно от Емил Христов.

Присъстващите на общинското събрание на ГЕРБ в Раднево подкрепиха водените от ГЕРБ политики. Те се обявиха за втвърдяване на тона към БСП и разпространяваните от тях лъжи. Те призоваха народните представители, общинското и областното ръководство да не се поддават на провокации и начертани от опозицията сценарии.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24