Кметът Живко Тодоров ще се срещне с представители на Германо-българската индустриално-търговска камара

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров ще се срещне на 30 януари 2023 г. (понеделник) с представители на Германо-българската индустриално-търговска камара. Заедно с част от екипа си, градоначалникът ще обсъди възможности за бъдещо сътрудничество между общината и Камарата. Участие в срещата ще вземе д-р Митко Василев – главен управител на Германо-българската индустриално-търговска камара.

Заедно с него ще присъстват и д-р Мариана Чолакова – представител на Камарата за район Южен-централен и Почетен консул на Федерална република Германия за този регион. В посещението в Стара Загора ще участва и Мориц Зайлер – ръководител на икономическия отдел на Посолството на Федерална република Германия в България.

Германо-българската индустриално-търговска камара е най-голямата двустранна камара в България. Тя е част от мрежата на германските външнотърговски камари на повече от 140 локации в 92 страни по целия свят. Нейни членове са над 550 международни компании и организации, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Германо-българската индустриално-търговска камара

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема